Новий формат блокади Криму: активісти об'єдналися з прикордонниками

Читать на русском
Поновлення патрулювання пов'язане зі спільними заходами щодо посилення контролю над адміністративним кордоном із Кримським півостровом.

Учасники блокади Криму, об'єднані в громадську організацію «Аскер», з 28 березня починають спільне патрулювання з Державною прикордонною службою України контрольних пунктів в'їзду/виїзду на кордоні з тимчасово окупованою територією.

Про це заявив голова Генічеської районної держадміністрації Олександр Воробйов, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реалії».

«28 березня приступають до несення служби представники «Аскер», на посилення прикордонної та митної служб. Отримали всі дозволи, все узгоджено», – сказав Воробйов.

Причиною відновлення патрулювання Воробйов назвав спільні заходи щодо посилення контролю над адміністративним кордоном із Кримським півостровом і початок командно-штабних навчань.

Як уряд допомагає переселенцям із Донбасу та Криму?Слово і Діло підбило проміжні підсумки підтримки державою тимчасово переміщених осіб з окупованого Криму та зони АТО.

Нагадаємо, 23 березня 2016 року російський військовий вертоліт Мі-8 порушив повітряний простір України в Херсонській області.

Як повідомлялося раніше, свою діяльність в окупованому Росією Криму припиняє остання україномовна газета.

Також «міністерство освіти, науки і молоді» анексованого Росією Криму оголосило виплату грошових грантів переможцям конкурсу проектів у сфері патріотичного виховання молоді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: