Продовження скандалу в «БПП»: з партії виходить іще один депутат

Читать на русском
На знак підтримки колег-депутатів Єгора Фірсова й Миколи Томенка Блок Петра Порошенка вирішив залишити Віталій Чепинога.
Віталій Чепинога

На знак протесту проти позбавлення депутатських мандатів колишніх колег по партії – Єгора Фірсова, Миколи Томенка та ще 11 чоловік, забрати статус народних депутатів у яких вирішили на з’їзді «БПП», про свій вихід із фракції заявив Віталій Чепинога.

За його словами, він не боїться позбавлення мандата, пише «Слово і Діло» з посиланням на його сторінку в Facebook.

«Думаю, треба якось підтримать морально Фірсова і Миколу (Томенка – ред.)... А як?.. – Короче, офіційно заявляю про вихід з фракції БПП, як ублюдочної, тупої структури, вплоть до лішенія мандата», – написав, нардеп, не добираючи слів.

Полювання на відьом: навіщо депутатам закон про «партійну диктатуру»?«Слово і Діло» спробувало розібратися у справжніх причинах прийняття законопроекту, який в народі вже прозвали законом про «партійну диктатуру».

Нагадаємо, що вчора, 26 березня, ЦВК виключила зі списку депутатів «Блоку Петра Порошенка» 13 осіб. Такий крок, за словами Охендовського, відповідає рішенню з’їзду партії.

Між тим, нардеп Мустафа Найєм уже встиг охрестити таке рішення незаконним, а лідер фракції Юрій Луценко пояснив, що виключені нардепи можуть повернутися до складу фракції, адже ніхто не обмежував їхню свободу слова та голосування у складі політичної сили.

Чи дотримає нардеп слова про вихід із фракції, поки що залишається лише гадати, тим часом «Слово і Діло» хотіло б нагадати, що з 11 обіцянок Чепиноги він наразі виконав лише 2. Більшість зобов'язань політика перебувають у процесі виконання. Дізнатися про те, як працюють його колеги по парламенту, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: