Порошенко готовий обміняти полонених російських спецпризначенців на Савченко

Читать на русском
Судовий розгляд у справі російських спецпризначенців перебуває на фінальній стадії. Відразу після їх завершення Україна готова шляхом відповідних процедур забезпечити їхній виїзд у РФ.

Українська влада готова обміняти двох полонених російських спецпризначенців на засуджену до 22 років колонії льотчицю Надію Савченко.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Я, своєю чергою, готовий передати Росії двох російських військовослужбовців, затриманих на нашій території за участь у збройній агресії проти України. Судовий розгляд їхніх справ перебуває на фінальній стадії. Відразу після їх завершення я готовий шляхом відповідних процедур забезпечити їхній виїзд у РФ», – написав Порошенко.

«22 роки Росія не простоїть»: реакція українців на вирок СавченкоЯк відреагували на вирок Савченко українські політики, їхні міжнародні колеги та звичайні користувачі соціальних мереж

Нагадаємо, що Донецький міський суд Російської Федерації визнав українську льотчицю Надію Савченко винною в причетності до обстрілу, в результаті якого загинули російські журналісти.

Президент України Петро Порошенко раніше заявляв, що Україна ніколи не визнає «ані судилища над українською льотчицею Надією Савченко, ані так званого вироку російського суду».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: