Кабмін продовжив дію фіксованого тарифу на світло для населення

Читать на русском
Кабінет міністрів на засіданні 26 квітня ухвалив рішення зберегти тариф на електроенергію для населення на рівні 2,64 грн за кіловат.
Фото: t.me/Denys_Smyhal

Кабінет міністрів на засіданні 26 квітня ухвалив рішення зберегти тариф на електроенергію для населення на рівні 2,64 грн за кіловат.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram.

Як змінилися тарифи на електроенергію для населенняЯк змінилися єдині та зонні тарифи на електроенергію для населення з 1 червня – на інфографіці.

За його словами, положення про покладання спеціальних обов'язків на учасників ринку буде продовжено до 31 травня. Фіксований тариф, відповідно, також діятиме як мінімум до кінця весни.

Шмигаль додав, що раніше Кабмін затвердив постанову, яка зберігає пільгову ціну на газ для постачальників тепла та гарячої води до кінця літа.

«Також на цьому тижні державний Нафтогаз продовжив дію пільгової ціни на газ для населення. Вона, як і раніше, становитиме 7 грн. 96 коп. за куб блакитного палива», – нагадав прем'єр.

Раніше в Міненерго заявляли, що вивчають можливість коригування тарифу на світло для побутових споживачів у зв'язку з недавніми атаками росії.

На інфографіці «Слово і діло» – які об'єкти електрогенерації атакували росіяни останнім часом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: