Марушевська прокоментувала заяви ДФС про відсутність реформ на Одеській митниці

Читать на русском
Керівник Одеської митниці заявила, що всі процеси, які відбуваються на Одеській митниці обговорюються та узгоджуються з Києвом.

Керівник Одеської митниці Юлія Марушевська заявила, що заяви керівництва Державної фіскальної служби про відсутність реформ є непорозумінням.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Мені дивно чути в ЗМІ про заяви керівництва ДФС щодо відсутності реформ на Одеській митниці. Всі процеси, які відбуваються на Одеській митниці обговорюються та узгоджуються з Києвом. Ми прозорі та відкриті», – заявила Марушевська.

За її словами, з Києвом було домовлено про впровадження системи ASYCUDA (Автоматизована система обробки митних даних). Також, на Одеській митниці триває відбір 132-ох осіб у Відкритий митний простір та реконструкція Морського вокзалу.

Саакашвілі розповів про успіхи реформування Одеської митниціЗа рахунок перевиконання плану на Одеській митниці з'явилися кошти для ремонту дороги Одеса-Рені.

«Такі заяви взагалі не сприяють проведенню будь-яких реформ в країні. З тією ж програмою ASYCUDA, яку нам ООН надає безкоштовно: ми сьогодні шукаємо кошти від міжнародних донорів та партнерів для її впровадження, а тут, всередині країни, «пропонують» порушення кримінальних справ за її імплементацію. Виникає питання, чи взагалі потрібні комусь зміни в цій країні?», – запитала Марушевська.

Керівник Одеської митниці сподівається, що подібні заяви керівництва фіскальної служби є непорозумінням. Марушевська каже, що вона продовжить співпрацю з ДФС в конструктивному руслі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: