ГПУ повідомила про підозру колишньому міністру оборони Єжелю

Читать на русском
ГПУ заявляє, що певне військове майно українських Збройних сил, яке підлягало відчуженню в 2011 році, було передано незаконно.
Михайло Єжель

Генеральна прокурора України повідомила про підозру в неналежному виконанні власних обов'язків колишньому міністру оборони Михайлу Єжелю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГПУ.

За інформацією Генпрокуратури, деяке майно ЗСУ, що підлягало відчуженню в 2011 році, є незаконним і принесло збитки державі в розмірі понад 24 мільйони гривень.

«Головною військовою прокуратурою ГПУ складено повідомлення про підозру колишньому міністру оборони України за неналежне виконання службових обов’язків під час погодження у 2011 році переліку військового майна Збройних сил України, що підлягає відчуженню (ч. 2 ст. 367 КК України)», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Міноборони провело неправомірне відчуження двох важких стратегічних бомбардувальників ТУ-95МС. Під час досудового розслідування встановлено місцезнаходження цих літаків на них накладено арешт, чим попереджено подальшу реалізацію літаків та їх комплектуючих до Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: