Савченко не перестане голодувати - адвокат

Читать на русском
Ілля Новіков, адвокат Надії Савченко сказав, що його клієнтка, незважаючи на вмовляння, не припинить голодування.
Ілля Новіков

Адвокат української льотчиці Надії Савченко Ілля Новіков заявив, що всупереч усім домовленостям і заявам, його підзахисна продовжить сухе голодування.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Новіков написав на своїй сторінці в Facebook.

«Десятки людей зараз пишуть мені з проханням відмовити її і вселити, що треба будь-якою ціною вижити і т.п. Багато хто впевнений, що знайшов якісь особливі слова і вимагає неодмінно передати їх Надії особисто, тоді вона точно все зрозуміє і передумає. Не передумає, але не буду нікого переконувати. Робіть, пишіть і говоріть, що вважаєте за потрібне», - сказав адвокат.

За його словами, Савченко прийняла своє рішення, і що він зробить все, щоб воно не було марним.

Гройсман попросив Савченко припинити голодуванняВолодимир Гройсман закликав усіх небайдужих людей підтримати його заклик до Надії Савченко про припинення голодування.

Можливість насильного годування Савченко тюремною адміністрацією Новіков не виключив, і додав, що «на цей випадок і у неї є запасний план. Я не знаю, чи нападе вона на охоронців або зробить щось ще настільки ж відчайдушне», - написав адвокат.

Нагадаємо, Донецький міський суд Російської Федерації 3 березня не надав Надії Савченко останнього слова, в зв'язку з чим вона заявила про початок сухого голодування. Наступне засідання суду у справі Савченко відбудеться 9 березня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: