Савченко заявила про початок сухого голодування

Читать на русском
Російський суд Донецька переніс продовження процесу розгляду засідання щодо Надії Савченко на 9 березня.

Донецький міський суд Російської Федерації не надав Надії Савченко останнього слова, у зв'язку з чим вона заявила про початок сухого голодування.

Таке рішення вона прийняла після того, як суддя Степаненко переніс засідання в її справі на 9 березня, повідомляє «Слово і Діло».

«Суд раптово заявив про відкладення засідання на 9 березня, не давши Савченко сказити останнє слово. Вона заявила про початок сухого голодування», – написав у Twitter її адвокат Микола Полозов.

Початок процесу призначено на 11 годину за місцевим часом.

Невдоволена Надія Савченко заявила, що прокурори «облажалися». «Вам ніхто навіть у РФ не вірить. Ви облажалися, хлопці, по повній», – додала вона.

Справа Савченко: останнє слово перед вирокомВ Донецькому міському суді Російської Федерації йдуть дебати у справі української льотчиці, народного депутата Надії Савченко. «Слово і Діло» веде онлайн-трансляцію засідання.

На запитання про надання останнього слова суддя нічого не відповів і Савченко емоційно висловилася з цього приводу. «Ну ви, б..., придурки!», – обурилася українська льотчиця.

Раніше захист Савченко заявив, що не буде оскаржувати вирок суду.

Нагадаємо, вчора, 2 березня, прокуратура РФ попросила засудити народного депутата від «Батьківщини» Надію Савченко до 23 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: