Програма «під копірку»? 5 депутатів від «БПП» синхронно провалили обіцянки про народну законодавчу ініціативу

Читать на русском
Шестеро депутатів від Блоку Петра Порошенка поплатилися за скопійовані програми 10 невиконаними обіцянками.

Група депутатів-мажоритарників, що представляють у парламенті «Блок Петра Порошенка», провалили обіцянки щодо запровадження народної законодавчої ініціативи, народного вето та вотуму недовіри.

Йдеться про Павла Різаненка, Тараса Кутового, Вадима Кривохатька, Григорія Тіміша, Анатолія Євлахова та Миколу Люшняка, чиї програмні обіцянки посилити вплив виборців на законодавчі рішення зафіксувало напередодні парламентських виборів 2014 року «Слово і Діло».

Зокрема, запровадити право народу на законодавчу ініціативу пообіцяв кожен із перелічених народних обранців, окрім Кривохатька. Цікаво, що формулювання цього пункту в передвиборчих програмах усіх п’яти депутатів збігається практично слово в слово, що говорить про те, що своїми проваленими обіцянками нардепи завдячують одному й тому ж автору.

Ідентична ситуація склалася й навколо обіцянки щодо запровадження народного вето та вотуму недовіри, яку дали всі 6 нардепів.

Таким чином, фракція «БПП», яка посідає 3 місце в рейтингу відповідальності парламентських об’єднань, отримала 10 додаткових невиконаних обіцянок до свого пасиву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: