Політолог: демарш Каська є свідченням розбіжностей Порошенка та Саакашвілі

Читать на русском
Політолог поділився міркуваннями щодо заяви про відставку заступника генпрокурора Віталія Каська.
Михайло Басараб

Саакашвілі, можливо, став неконтрольованим для Президента.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів політолог Михайло Басараб, аналізуючи відставку заступника генпрокурора Віталія Каська.

«Зважаючи, що Касько тісно спілкується із західними партнерами і є негласним представником Заходу в Генпрокуратурі, то нинішній його демарш свідчить про зростання напруги у спілкуванні Петра Порошенка із західними політиками», – зауважив Михайло Басараб.

Очевидно, як підкреслив політолог, це фінальний сигнал Президенту, що він якнайшвидше має відправити у відставку Шокіна.

«Інший момент полягає в тому, що Касько співпрацює з командою Міхеіла Саакашвілі. Його демарш може свідчити про розбіжності між Порошенком та Саакашвілі, які донедавна виступали єдиним фронтом. Цілком можливо, що Саакашвілі таки став неконтрольованим «джином» і тепер активність його команди може обернутися бумерангом проти Президента», – проаналізував Михайло Басараб.

Нагадаємо, заступник генпрокурора Віталій Касько заявив, що погодив свою відставку із західними партнерами, які його підтримували.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: