Сакварелідзе прокоментував відставку Каська

Читать на русском
Перший заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе дуже засмучений звільненням Віталія Каська зі своєї посади в ГПУ.

Перший заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе заявив, що відставка Віталія Каська зі своєї посади є «серйозною втратою».

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Безумовно, відставка Віталія – це серйозна втрата для нашої команди та всіх тих людей, які вірили й вірять у те, що систему можна й потрібно змінити», – сказав Сакварелідзе.

За його словами, Касько відрізнявся високими моральними якостями, а також був реальним професіоналом своєї справи. Сакварелідзе зазначив, що протягом всієї роботи Касько підтримував усі кроки зі зміни Генпрокуратури.

«Він щиро підтримував і підтримує всі починання й кроки, спрямовані на побудову сучасної, некорумпованої та професійної прокуратури України, яка буде захищати інтереси українського народу, як він того дійсно заслуговує», – заявив заступник генпрокурора.

Справа «діамантових прокурорів» невдовзі розвалиться – КаськоВіталій Касько, який сьогодні заявив про відставку з посади заступника генерального прокурора України, вважає, що після його звільнення справа «діамантових прокурорів» Корнійця та Шапакіна розвалиться.

Крім того, Сакварелідзе повідомив, що за рік виконаної роботи в ГПУ йому та Каську вдалося знайти нових партнерів як всередині системи, так і за її межами.

«Дуже важливо підтримувати мотивацію та ентузіазм усіх хлопців, які не побоялися піти проти системи в згаданій Віталієм резонансній справі («діамантових прокурорів» – Ред.), за яке безкомпромісно взялася служба Генеральної інспекції», – сказав він.

Водночас Давид Сакварелідзе заявив, що попри цю відставку, він не припиняє сподіватися на великі зміни та глибокі перетворення в системі роботи Генпрокуратури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: