Добкін пояснив, чому не бойкотує вибори, як обіцяв

Читать на русском
Якби «Опозиційний блок» не пустили на вибори до Харківської облради, нардеп вимагав би від партії знятися з виборів по всій Україні.

Якби «Опозиційний блок» не пустили на вибори до Харківської облради, нардеп вимагав би від партії знятися з виборів по всій Україні.

Про це заявив «Слову і Ділу» народний депутат України Михайло Добкін.

«За нашою інформацією, цього дуже чекала, хотіла та добивалася нинішня влада. Тому, пустивши нас на вибори до обласної ради, вони дали нам можливість ось у такому форматі довести фракцію відповідальних депутатів до обласної ради та контролювати цю владу. Ми кістьми ляжемо, щоб з нашими навіть найзлішими опонентами ніколи не сталося те, що сталося з нами», – повідомив нардеп.

Також Добкін порівняв попередню та нинішню влади: «Янукович сьогодні в порівнянні з тими, хто для вас є ідолами, – дитина. Якби він на 10% поводився так, як сьогодні поводяться ті, у кого є влада, повірте мені, ви б у цій студії не сиділи», – сказав він в ефірі телеканалу News One.

Нагадаємо, 29 липня 2015 року народний депутат України Михайло Добкін пообіцяв, що «Опозиційний блок» буде бойкотувати місцеві вибори в разі порушення конституційного права українців брати участь у виборах до органів місцевого самоврядування.

Добкин комментирует своё невыполненное обещаниеSlovoiDilo

Згадати всі обіцянки Михайла Добкіна можна тут, а обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: