Обіцяні Добкіним мирні акції протесту в Харкові почалися зі стрілянини

Читать на русском
30 липня Михайло Добкін обіцяв вивести «Опозиційний блок» на акції протесту в Харкові. Але не минуло й тижня, як обіцяні мирні акції переросли в зіткнення.

30 липня Михайло Добкін обіцяв вивести «Опозиційний блок» на акції протесту в Харкові. Але не минуло й тижня, як обіцяні мирні акції переросли в зіткнення.

Про це в Twitter повідомляє агентство «МедіаПорт», передає «Слово і Діло».

Сьогодні біля будівлі Харківської обласної держадміністрації «Опозиційний блок» провів акцію протесту у зв'язку з тим, що їм відмовили в реєстрації харківського регіонального представництва. З цієї причини партія подала позов до суду. У відповідь на цей мітинг проукраїнські сили вирушили до харківського офісу «Опозиційного блоку».

Як повідомляють ЗМІ, до будівлі також вирушила машина з охороною Михайла Добкіна, яку протестувальники закидали бруківкою. Очевидці також чули постріли.

«На Скрипника стрілянина. Міліція нічого не робить. Пацанва в балаклавах розбила мікроавтобуси охорони Добкіна», – пише «МедіаПорт».

До місця подій приїхав спецназ, який оточив офіс «Опозиційного блоку». Щоб обмежити приплив людей, міліція заблокувала ділянку від вулиці Сумської до театру імені Шевченка. Водночас з'явилися повідомлення, що Будинок рад на вулиці Сумській було заміновано.

Як повідомляє «Громадське Харків», в розбитому мікроавтобусі охорони Добкіна МВС виявило сумку з документами та паспортами громадян України та Придністров'я.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: