Яценюк вимагає негайно звільнити майже половину керівництва Фіскальної служби

Читать на русском
Глава уряду виступає за негайне звільненя 42% вищого керівництва центрального апарату Державної фіскальної служби України.

Глава уряду виступає за негайне звільненя 42% вищого керівництва центрального апарату Державної фіскальної служби України.

Таку позицію прем’єр-міністр висловив на засіданні Кабміну у вівторок, 21 жовтня, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Арсеній Яценюк пояснив, що заявлена ним кількість чиновників центрального апарату ДФС має бути звільнена за результатами люстраційної перевірки.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк запевнив, що Державна фіскальна служба буде суттєво скороченаСказано 6 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Зокрема, два тижні тому було доручення Мін'юсту та спеціальному департаменту з питань люстрації щодо перевірки Державної фіскальної служби на предмет виконання закону про люстрацію. Було перевірено 344 особистих справи вищого керівництва Фіскальної служби – як центрального апарату, так і всіх обласних підрозділів - керівників, заступників і начальників митниць.

«42% вищого керівництва центрального апарату ДФС мають бути негайно звільнені», – заявив Яценюк, додавши, що також мають бути звільнені 15% обласного апарату ДФС.

Як відомо, Кабмін ініціював масштабну реформу Державної фіскальної служби, яку створили всього півтора року тому. Цього разу ДФС хочуть повністю поміняти структуру – відомство хочуть організувати за форматом новоствореної Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: