У Коломойського примудрилися підмінити нафту на НПЗ – нове керівництво «Укртранснафти»

Читать на русском
Результати інвентаризації, проведеної на Кременчуцькому нафтопереробному заводі, свідчать про підміну технологічної нафти Urals на вуглеводні українського походження.

В новому керівництві «Укртранснафти» звинувачують колишніх керівників компанії у фальсифікації технологічної нафти на сховищах Кременчуцького нафтопереробного заводу.

Про це повідомив керівник Кременчуцької філії «Укратранснафти» Віталій Величко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Економічну правду».

«30 червня 2015 року особисто разом зі своїм заступником Галиною Петровою та начальником управління економічної безпеки центрального офісу Сингаївською провели інвентаризацію технологічної нафти на Кременчуцькому НПЗ з відбором проб. За результатами аналізів (вміст сірки), виявлено практично повну відсутність належної для зберігання нафти сорту Urals (сірка від 1,5% і вище) і підміну її українською нафтою», – розповів Величко.

Як зазначає видання «Економічна правда», сам Величко на цій посаді прийшов на зміну ставленику Олександра Лазорка – екс-керівника «Укртранснафти», звільнення якого призвело до конфлікту Президента й колишнього губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, 10 липня «Слово і Діло» писало про можливе призначення головою «Укрнафти» колишнього російського бізнесмена Євгена Чичваркіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: