Огризко Володимир Станіславович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Україну попросили «не стукати в двері НАТО»

Україна може стати членом НАТО, але коли проведе реформи і влиш тоді оже сама попроситься до Північно-Атлантичного альянсу.

Україна поза НАТО: «чорні плями» українського парламенту – Огризко

Ухвалення рішення про позаблоковий статус України в 2010 році було великою геостратегічної помилкою, вважає екс-глава МЗС України.

Миротворці змогли б повернути Донбас протягом п'яти місяців – експерт

Експерт поділився міркуваннями щодо заяви Жебрівського про те, що миротворці можуть відновити контроль над усією територією Донбасу.

Після Ризького саміту є сумніви, що українцям скасують візи – Огризко

Екс-міністр закордонних справ України поділився міркуваннями щодо заяви представника України при ЄС Костянтина Єлісеєва.

Екс-голова МЗС: Україна має ігнорувати скарги ОБСЄ на пропускний режим в АТО

Наразі українська сторона має перш за все подбати про власну безпеку, а пропускний режим із зоною проведення антитерористичної операції потрібно не лібералізувати, а робити ще жорсткішим, переконаний Огризко.

Проводити черговий «комсомольський набір» в дипломатію - не потрібно

Колишній міністр закордонних справ Володимир Огризко вважає, що Петро Порошенко поки грає основну роль в питанні української дипломатії

Будь-яка військово-технічна співпраця Росії і НАТО приречена - Огризко

Екс-міністр закордонних справ України вважає, що будь-які військові та військово-технічні відносини між НАТО і Росією приречені.

Путін боїться, що успішна Україна стане прикладом для Росії – Огризко

Колишній міністр закордонних справ Володимир Огризко вважає, що Україна стала жертвою російської агресії через власний демократичний прорив