Горбатюк Сергій Вікторович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Прокурорські війни: конфлікт Матіоса і Горбатюка як тло для провалу розслідування «справ Майдану»

Адвокат Небесної Сотні розповів, чи мають під собою підстави взаємні звинувачення Матіоса і Горбатюка щодо провалу розслідування «справ Майдану».

Горбатюк: суд не прийме записи свідчень Вороненкова у справах Майдану

Свідчення Вороненкова стосувалися розвитку подій та інформації, яка у нього була як у державного чиновника щодо дій на Майдані, як на це реагували правоохоронні органи і керівництво Російської Федерації.

Вшанування Небесної сотні: як увіковічнили героїв Майдану в регіонах України

Черкаська, Житомирська та Київська область стали лідерами за кількістю площ і вулиць, названих на честь героїв Небесної сотні.

У ГПУ немає доказів причетності Льовочкіна до розгону студентського Майдану

Генеральна прокуратура не має доказів причетності колишнього глави АП Сергія Льовочкіна до розгону студентського Майдану в листопаді 2013 року.

Прокурор у справі Лукаш був замінений безпідставно – Горбатюк

Відповідальний за справи Майдану прокурор Сергій Горбатюк стверджує, що завершити досудове слідство проти Лукаш його підлеглим завадило рішення керівництва про зміну структури його управління.

За злочини проти Майдану реальний термін отримав лише один «тітушка» – Горбатюк

Начальник департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк повідомив, що за злочини під час Майдану в Україні засудили лише одну особу.

Відповідальний за справи Майдану: жодна з обіцянок Горбатюка поки не виконана

«Слово і Діло» проаналізувало публічні заяви начальника управління спецрозслідувань ГУ Генеральної прокуратури України Сергія Горбатюка, що відповідає за розслідування справ щодо розгону та розстрілу Євромайдану.