Одеський губернатор Палиця заходився допомагати волонтерам АТО

Читать на русском

Голова Одеської обласної державної адміністрації Ігор Палиця обіцяє допомагати учасникам АТО, створивши для них в області центр реабілітації, а місцевим волонтерам – надати нове приміщення.

Такі обіцянки губернатора Одещини зафіксувало «Слово і Діло».

Зокрема, 5 грудня, у відповідь на закиди, що в області досі немає реабілітаційного центру, якого потребують солдати-фронтовики, Палиця пообіцяв негайно почати роботу над його створенням. Губернатор підкреслив, що до роботи в цьому центрі мають бути залучені місцеві спеціалісти, без залучення фахівців із Києва.

За словами Палиці, для цього вже проведені переговори з Адміністрацією морських портів України щодо надання приміщення санаторію-профілакторію «Портовик».

Пізніше голова Одеської ОДА пообіцяв допомогу і місцевим волонтерам. 10 грудня Палиця запевнив добровольців, що невдовзі вони отримають під свої потреби приміщення в центрі міста. Всі комунальні витрати обласна і міська влада візьме на себе, запевнив чиновник. Про це Палиця заявив після теракту, від якого постраждав один із волонтерських центрів Одеси.

Читайте також: Труханов не зміг розвити швидкісний пасажирський транспорт в Одесі

Додамо, що пізніше одеські волонтери знову зазнали атаки терористів: в ніч проти 5 січня в місті спробували підірвати приміщення для збору допомоги силам АТО. На щастя, ніхто не постраждав.

Матеріали за темою:

Порошенко пообіцяв працевлаштувати волонтерів у всі силові відомства

Загроза теракту в Одесі: на вулиці виведуть силовиків і військову техніку

Експерти назвали українські міста, що перебувають під загрозою теракту

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: