Порошенко пообіцяв працевлаштувати волонтерів у всі силові відомства

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко запевнив, що волонтери, які сприяють забезпеченню українських військових, будуть залучені до речового, харчового і медичного забезпечення в системі Міністерства оборони.

Про це він сказав у ході зустрічі з Радою волонтерів при Міністерстві оборони України - лідерами волонтерських організацій, які допомагають українській армії, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Інформаційно-аналітичного центру РНБО.

Зокрема, по два представники від волонтерських організацій будуть працювати в кожному з департаментів Міноборони, які відповідають за постачання Збройних сил України.

Порошенко також подякував волонтерам за активну громадянську позицію та ефективну взаємодію з Міністерством оборони. «Рада волонтерів зробила роботу Міністерства оборони більш відкритою та ефективною, що значно покращило матеріальне забезпечення війська», - підкреслив Президент.

Читайте також: Люстрованих чиновників в Міноборони замінили волонтерами

Крім того, Глава держави висловився за створення рад волонтерів і в інших силових відомствах - МВС, Прикордонній службі, СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: