Труханов не зміг розвити швидкісний пасажирський транспорт в Одесі

Читать на русском

Меру Одеси Геннадію Труханову не вистачило двох років для того, щоб домогтися фінансування з Державного бюджету для розвитку швидкісного пасажирського транспорту в Одесі.

Дану обіцянку одеський міський голова дав ще 12 грудня 2012 року, коли був кандидатом в народні депутати від Партії регіонів по одномандатному виборчому округу № 136, пише «Слово і Діло».

Того ж дня в своїй передвиборчій програмі Труханов пообіцяв запустити швидкісний трамвай з Суворовського району в центр міста Одеси.

Згідно з листом Департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради від 5 листопада 2014 року, починаючи з 21 листопада 2012 року, кошти з держбюджету на розвиток швидкісного пасажирського транспорту в місті Одесі не виділялися.

Що стосується другої обіцянки мера Одеси щодо швидкісного трамваю з Суворовського району в центр міста Одеси, то і цю обіцянку Труханов провалив. Так, станом на 5 листопада 2014 року, як зафіксувало «Слово і Діло», швидкісний трамвай, сполученням Суворовський район (сел. ім. Котовського) - Центр міста, не запущений.

У той же час, згідно з листом управління архітектури та містобудування Одеської міської ради від 7 листопада 2014 року, була розроблена і схвалена архітектурно-містобудівною радою концепція сучасного транспортного сполучення (1 черга лінії швидкісного трамвая від Пересипських мостів до вул. Паустовського). Станом на 7 листопада 2014 року, триває пошук зацікавлених інвесторів.

Нагадаємо, за остаточними підсумками виборів, що відбулися 25 травня, оприлюдненими Одеським гортервиборчкомом, мером Одеси став екс-регіонал Геннадій Труханов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: