Загроза теракту в Одесі: на вулиці виведуть силовиків і військову техніку

Читать на русском

У зв'язку із загрозою теракту сьогодні в Одесі розпочнуть оперативно-профілактичне відпрацювання міста.

Про це заявили в Головному управлінні МВС в Одеській області, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«З метою здійснення контролю над ситуацією на вулицях обласного центру буде спостерігатися пересування спеціального міліцейського та вантажного військового автотранспорту, екіпірованих людей з автоматичною зброєю», – йдеться у повідомленні.

В обласному управлінні МВС просять одеситів не хвилюватися і з розумінням поставитися до ситуації. Там також попереджають, що працівники міліції матимуть право зупиняти на вулицях міста осіб, що викликають підозру, та оглядати їхні особисті речі.

Крім того, начальник Одеського ГУ МВС Іван Катеринчук закликав представників політичних організацій утриматися від проведення масових заходів у найближчі дні.

Своєю чергою правоохоронці звертаються і до жителів Одеси з проханням повідомляти будь-яку інформацію щодо пересування невстановленої техніки та груп людей, оренди житла чи тимчасового переселення осіб, що ведуть таємний спосіб життя.

Читайте також: Україною прокотилася серія терактів?

За даними агенції «Інтерфакс-Україна», в зазначеній операції візьмуть участь підрозділи Національної гвардії, військові та працівники СБУ. Про дату її завершення наразі даних немає.

Нагадаємо, внаслідок провокацій та зіткнення активістів Євромайдану та прибічників федералізації України 2 травня в Одесі загинули 42 людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: