Ткаченко виконав обіцянку і захистив Черкащину від сепаратистів

Читать на русском

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко виконав відразу дві обіцянки щодо недопущення проявів сепаратизму в Черкаській області.

Нагадаємо, 14 квітня губернатор Черкащини запевнив, що він буде жорстко реагувати на прояви сепаратизму у ввіреній йому області. Він також запевнив, що влада регіону тримає ситуацію під контролем.

Крім того, Ткаченко пообіцяв, що біженців зі східних регіонів з «сепаратистськими і проросійськими настроями» будуть депортувати за межі області.

Згідно з листом Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області від 20 листопада 2014 року, органами внутрішніх справ вживались усі необхідні заходи з метою недопущення дестабілізації ситуації на території регіону, зокрема з боку радикально налаштованих громадян, у тому числі переселенців зі східних областей України.

За 2014 рік ОВС області фактів закликів щодо насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, посягань на територіальну цілісність і недоторканність України на території області не було зафіксовано та інформації за вказаними правопорушеннями до Єдиного реєстру досудових розслідувань не вносилося.

Таким чином обидві обіцянки Ткаченка в системі «Слово і Діло» отримали статус «виконано».

Нагадаємо, 9 вересня Президент України Петро Порошенко перепризначив діючого голову Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка губернатором області. Станом на сьогоднішній день, його рейтинг в системі «Слово і Діло» становить 40% - він виконав 17 з 43 зафіксованих проектом обіцянок, ще 23 його заяви знаходяться в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: