Романюк зумів виконати 69 своїх обіцянок

Читать на русском

Проектом «Слово і Діло» зафіксовано 69 виконаних обіцянки міського голови Луцька Миколи Романюка, які він зміг реалізувати за останній час.

Зокрема, Романюку вдалося виконати свою обіцянку та забезпечити місто гарячею водою. Станом на 8 серпня 2014 року, перебої з постачанням гарячої води в Луцьку відбувались лише у зв'язку з проведенням ремонтних і профілактичних робіт, відповідно до затверджених міським головою графіків, а також відповідно до вимоги Уряду щодо економії природного газу.

Крім того, Романюк вчасно розрахувався з бюджетникам у 2013 році і проблем із виплатою заробітної плати бюджетникам у Луцьку не було.

Серед виконаних обіцянок луцького очільника: відновлення зовнішнього освітлення прибудинкової території на просп. Відродження та на прибудинковій території на пр. Президента Грушевського, 28, ремонт спортмайданчика на проспекті Відродження. 

Так і не розпочалися ремонтні роботи у двох приміщеннях під дитсадки, які планували розпочати навесні 2014 року (на вул. Декабристів та вул. Чехова).

Не вдалося меру виконати низьку обіцянок, які стосуються ремонту Луцьких доріг. Так не відремонтованими лишилися дороги: на пр-ті Соборності (до вул. В. Чорновола), на вулиці Окружній, Чорновола ,  ГордіюкаПотапова

Крім того, так і не запрацювала в міських автобусах система озвучування зупинок .

Інші обіцянки Миколи Романюка, а їх проектом «Слово і Діло» зафіксовано аж 158, поки що знаходяться в процесі реалізації, однак він має усі шанси, аби виконати їх вчасно.

Загалом «Слово і Діло» зареєструвало 61 невиконану обіцянку міського голови Луцька, детальніше з якими можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: