Сили АТО завдали ряд успішних авіаударів по терористах

Читать на русском

Спікер антитерористичної операції Владислав Селезньов повідомив, що авіацією сил АТО було нанесено кілька успішних прицільних ударів по базах бойовиків і скупченню їх техніки.

«Завдяки чітко злагодженій роботі всіх взаємопов'язаних служб авіація АТО виконала ряд успішних завдань, завдавши точні авіаудари по місцях скупчення бойовиків», - написав Селезньов у себе в Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами авіація відпрацювала по лісопосадці, що межує з територією луганського аеродрому, по вогневих точках бойовиків, які розташовані на схилах териконів в районі населеного пункту Ровеньки, а також по укріпрайону бойовиків в районі висоти Савур Могила.

Авіація сил АТО також пройшлася по скупченню бойовиків в районі н.п. Ізварине, де в результаті авіаудару було знищено більше 50 терористів.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко пообіцяв меру Донецька Олександру Лук'янченку не бомбити Донецьк. Разом з тим прем'єр-міністр Арсеній Яценюк повідомив, що загальна сума, необхідна для відновлення інфраструктури Донецької і Луганської областей після завершення АТО становить 8,1 мільярда гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: