Турчинов прибув до Слов'янська координувати АТО

Читать на русском

Голова Верховної Ради, в. о. Президента Олександр Турчинов прибув до командного пункту під Слов'янськом Донецької області для координації дій військових підрозділів, задіяних в антитерористичній операції.

Про це повідомляє прес-служба парламенту, пише «Слово і Діло» .

Крім того, повідомляється, що дорогою до місця призначення на одному з харківських військових полігонів за участю Турчинова були проведені випробування бойової техніки – бронетранспортера «Дозор», який планується віддати на озброєння Національної гвардії і Збройним Силам України.

Нагадаємо, 28 травня прес-секретар АТО Владислав Селезньов повідомив, що у Слов'янську терористи обстрілюють житлові квартали.

3 червня в. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про інтенсивну перестрілку біля села Семенівка Донецької області.

4 червня в. о. Президента Олександр Турчинов доручив Раді національної безпеки і оборони України вивчити питання про необхідність введення воєнного стану в Донецькій і Луганській областях.

Поточний рейтинг Олександра Турчинова в системі «Слово і Діло» становить 28% – він виконав 32 зі 113 зафіксованих проектом обіцянок , ще 63 його обіцянки знаходяться в процесі виконання. Які саме, дивіться в  нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: