АТО пішла в наступ під Слов'янськом – Аваков

Читать на русском

В. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков повідомляє про інтенсивну перестрілку біля села Семенівка Донецької області.

«Йде активна наступальна фаза АТО під Слов'янськом. Прохання до мирного населення Слов'янська, Краматорська, Красного Лиману, щоб уникнути ризику для життя, залишатися вдома і не підходити до позицій зосередження терористів», – заявляє Аваков на своїй сторінці у «Фейсбуці», пише «Слово і Діло».

Міністр інформує, що в районі села Семенівка йде інтенсивна перестрілка. «Кілька влучень терористами по нашим БТР 4Е гранатометом. Витримали. Молодці, конструктори», – пише Аваков.

Станом на 7.45 блокпости й інженерні споруди бойовиків у районі Семенівки знищені. Рух триває.

Нагадаємо, 30 травня Арсен Аваков розповів, за яких умов можливі переговори з головою  самопроголошеної Луганської народної республіки.

Раніше 25 квітня Аваков заявив, що одним із ключових принципів антитерористичної операції є зведення до мінімуму ризиків для мирного населення.

Арсен Аваков виконав 15 обіцянок із 56, зафіксованих системою «Слово і Діло». Ще 9 обіцянок, зокрема, про присутність міліції під час підрахунку голосів на виборах 25 травня, міністр не виконав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: