Балога пригрозив Тимошенко компроматом

Читать на русском

Народний депутат України Віктор Балога звернувся до кандидата у президенти Юлії Тимошенко та пригрозив їй компроматом.

«Зрозумійте одне: старі часи вже не повернуться, а країна важливіша будь-яких посад. Чи Ви хочете, щоб я викинув на поверхню все, що досі турбує суспільство по Вашій персоні? Впевнений, не хочете, бо розповідати є що», – написав Балога на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, країна змінилася, а люди на щабель світоглядно виросли й «більше не потребують ваших послуг на найвищій посаді в державі». «Дуже шкода, що ви цього не розумієте і намагаєтесь будь-що йти до влади», – додав Балога.

«Прошу вас, схаменіться хоча б зараз, бо у брехні ніколи не буде майбутнього! Не руйнуйте країну і себе як політика в ній», – заявив нардеп.

Як повідомлялося раніше, заарештований в Австрії владою США український олігарх Дмитро Фірташ заявив, що Юлія Тимошенко планує зірвати вибори.

Нагадаємо також, що кандидат у президенти і лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко звинуватила Петра Порошенка в економічній залежності від Російської Федерації. Своєю чергою, у виборчому штабі Порошенка відкинули звинувачення на свою адресу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: