Порошенко і Тимошенко обмінялися взаємними звинуваченнями

Читать на русском

У виборчому штабі кандидата у президенти та народного депутата Петра Порошенка відкидають звинувачення Юлії Тимошенко у тому, що одне з його підприємств отримало багатомільйонне замовлення від Чорноморського флоту Росії.

Цю інформацію у штабі Порошенка називають наклепом, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«У нас викликає здивування, чому в нинішній ситуації, в якій перебуває країна, вона (Тимошенко – «Слово і Діло») обрала неправдиві звинувачення та агресивні нападки як метод ведення кампанії», - повідомили в штабі кандидата.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» повідомляло про заяву кандидата у президенти Юлії Тимошенко про те, що Порошенко залежний від Російської Федерації через свій бізнес.

Раніше Тимошенко вже звинувачувала свого колишнього соратника у тому, що той балотується в президенти, маючи бізнес в Україні. Спроба домовитися про єдиного кандидата від опозиції, також не увінчалась успіхом, оскільки лідерка «Батьківщини» не захотіла знімати свою кандидатуру. Натомість сам Порошенко неодноразово заявляв про необхідність діалогу і навіть говорив про те, що, у разі його перемоги, хотів би бачити Тимошенко у своїй команді.

Порошенко також заявляв про те, що готовий продати концерн Roshen, якщо його оберуть Президентом.

Петро Порошенко наразі виконав 12 із 66 обіцянок, зареєстрованих системою «Слово і Діло». 47 обіцянок чекають на виконання, а ще 7 так і не були дотримані. Серед останнього – слова Порошенка про швидке відновлення бруківки навпроти стадіону «Динамо» у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: