Тимошенко запідозрила Порошенка у залежності від Росії

Читать на русском

Кандидат у президенти, лідер партії «Батьківщина», Юлія Тимошенко звинуватила Петра Порошенка в економічній залежності від Російської Федерації.

Про це вона заявила вчора в ефірі телеканалу «Інтер», повідомляє «Слово і Діло».

За словами Тимошенко, доказом тісних економічних зв’язків Порошенка з РФ є те, що під час кризи російсько-українських відносин, одне з його підприємств отримало велике замовлення від кримського підприємства: «Коли у розпал війни одному з кандидатів у президенти, а це Петро Порошенко, практично дають замовлення… на Севастопольський ремонтний завод […] на сто тридцять з гаком мільйонів доларів, то це говорить про те, що ми практично переходимо до того формату, коли зв’язка агресія Росії і п’ята колона олігархії – стають нашою слабкістю, нашою поразкою».

Тимошенко підкреслила, що особи, які мають бізнес у Росії, не можуть бути незалежними від неї.

Нагадаємо, висунення позафракційного депутата Петра Порошенка підтримав інший опозиційний лідер Віталій Кличко. Юлія Тимошенко знімати свою кандидатуру на користь єдиного кандидата відмовилась. Пізніше лідерка «Батьківщини» заявила, що кандидати, що мають активний бізнес в Україні, не мають права бути обраними на піст Президента України.

Статистика обіцянок Юлії Тимошенко, що ведеться «Словом і Ділом», демонструє, що політик виконала приблизно чверть своїх обіцянок – 50 із 202. Однак майже стільки ж обіцянок Тимошенко наразі не виконала. Серед 45 її невиконаних зобов’язань – зняття блокади Донецької ОДА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: