Тимошенко зізналась, що її сім'я має бізнес - але не в Україні

Читать на русском

Юлія Тимошенко вважає, що політики не мають права поєднувати державні посади із бізнесом в Україні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

Лідерка «Батьківщини» та кандидат у Президенти України визнала, що її родина займається бізнесом за кордоном. Що ж до України, Тимошенко підкреслила, що ані вона сама, ані хтось із її родичів чи друзів не веде жодної комерційної діяльності, одночасно займаючи державні посади.

У той же час, Юлія Тимошенко виступила із різкою критикою тих кандидатів у президенти, що мають активний бізнес на території країни. На її думку, такі люди не мають права балотуватися на виборах доки вони не позбудуться своїх підприємств.

Нагадаємо, нещодавно Петро Порошенко пообіцяв продати Roshen у разі обрання його Президентом України. Висунення його кандидатом на найвищу посаду держави підтримав Володимир Кличко. Він також закликав Тимошенко знятися з виборів на користь єдиного опозиційного кандидата, однак та відмовилась, мотивувавши це тим, що Президента не можна обирати «в політичних кулуарах, домовляючись про єдиного кандидата» і що це потрібно робити «виключно розраховуючи на вибір людей».

У системі «Слово і Діло» зареєстровано 115 обіцянок Юлії Тимошенко. Майже половину з них вона виконала. Зокрема, лідерка «Батьківщини», як і обіцяла, не втекла від «політичних переслідувань» влади у 2011 році. Того ж року Тимошенко подала позов до Конституційного Суду щодо відміни пенсійної реформи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: