Турчинов вимагає від силовиків поновити антитерористичну операцію

Читать на русском

Голова Верховної Ради, в.о. Президента Олександр Турчинов звернувся до керівників силових структур із вимогою поновити антитерористичну операцію на сході України, повідомляє «Слово і Діло».  

Про це йдеться в заяві Турчинова, оприлюдненій прес-службою Верховної Ради.

«Я вимагаю від силових структур відновлення та проведення результативних антитерористичних заходів, скерованих на захист від терористів українських громадян, які мешкають на сході України», - зазначив він.

Турчинов нагадав, що сьогодні біля Слов'янська були знайдені два тіла, в одному з яких упізнали депутата Горлівської міськради, члена партії «Батьківщина» Володимира Рибака.

«Терористи, які взяли в заручники фактично весь Донецький регіон, перейшли межу, почавши катувати та вбивати патріотів України», - додав Турчинов.

В.о. Президента також учергове звинуватив Російську Федерацію в підтримці злочинної діяльності терористичних груп на сході України.

Нагадаємо, сьогодні Турчинов заявив, що Російська Федерація не збирається виконувати домовленості, досягнуті в Женеві.

В той самий час 20 квітня Турчинов сам заперечив звинувачення в нерішучості при проведенні антитерористичної операції на сході України, пояснивши її повільне розгортання відповідальністю за життя людей.

Системою «Слово і Діло» наразі зафіксовано 92 обіцянки Олександра Турчинова. Скільки з них було виконано, можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: