Бондаренко розповів, як столиця готується до зустрічі «зелених чоловічків»

Читать на русском

Очільник Київської міської адміністрації Володимир Бондаренко повідомив про додаткові заходи безпеки у зв’язку з терористичною загрозою в країні.

«Питання безпеки громадян у нинішній ситуації, що склалася на сході, є ключовим. І я хотів би заспокоїти киян: щодня тримаю його на контролі», - написав політик на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Міський голова розповів, що в першу чергу спеціальні служби займуться антитерористичними мірами на стратегічних підприємствах Києва, що забезпечують життєдіяльність міста, а також тих, на яких існує високий ризик техногенних катастроф. Об’єктами посиленої уваги стане метрополітен та підземні паркінги. Серед іншого, Бондаренко пообіцяв розчистити виходи з метро та зупинки наземного транспорту.

Також у КМДА пильно стежитимуть за роботою бригад швидкої допомоги. Крім того, Бондаренко нагадав, що він продовжує перевіряти столичні бомбосховища. Про намір це зробити він повідомляв ще наприкінці березня.

Міський голова також звернувся до мешканців міста із проханням бути пильними та поширювати інформацію, що може стати у нагоді під час надзвичайної ситуації: «Дії людини в надзвичайній ситуації бувають не завжди адекватними, оскільки вона може не мати інформації – як саме діяти. Тому звертаюся до усіх керівників підприємств, організацій (не залежно від форм власності) провести додаткову роз’яснювальну роботу», - додав Бондаренко.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 47 обіцянок Володимира Бондаренка, однак поки що жодної з них він не виконав. Більшість зобов’язань, що взяв на себе в. о. столичного голови, нині в процесі виконання. Так, нещодавно Бондаренко пообіцяв боротися з незаконними МАФами та повернути Києву статус найзеленішої столиці Європи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: