Бондаренко заходився перевіряти столичні бомбосховища

Читать на русском

Голова Київської міськдержадміністрації Володимир Бондаренко вирішив перевірити готовність  бомбосховищ Києва на випадок, якщо виникне загроза життю містян.

«У Києві налічується 526 захисних споруд, серед яких 299 – комунальної власності, інші – відомчі або належать різним підприємствам столиці», – заявив Бондаренко, повідомляє «Слово і Діло».

За словами очільника столиці, нині міська влада намагається привести ці бомбосховища до відповідного стану,  який би забезпечив захист киян. Окрім того, столична влада має намір залучити ще й підприємців до облаштування бомбосховищ.

Бондаренко наголосив, що найближчим часом буде підготовано розпорядження Київської міськдержадміністрації, згідно з яким районні адміністрації мають поінформувати мешканців про розміщення найближчих бомбосховищ.

«На жаль, протягом останніх років було втрачено такий вид оповіщення як радіоточки у квартирах. Тому в разі необхідності ми маємо в достатній кількості техніку, оснащену спеціальними рупорами для оповіщення киян», – розповів Бондаренко.

Нагадаємо, за словами секретаря Ради нацбезпеки і оборони Андрія Парубія, Росія може атакувати Україну будь-якої години. Парубій стверджує, що по периметру східно-українського кордону сконцентровано 100-тисячне російське військо, яке перебуває у стані бойової готовності.

25 березня під час зустрічі в.о. міністра закордонних справ України Андрія Дещиці з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим російський міністр повідомив, що РФ не має наміру використовувати військову силу у східних та південних областях України.

Окрім того, станом на 26 березня у складі ВМС України залишилося 10 бойових кораблів, суден забезпечення й катерів, а Російській федерації дістався 51 корабель зі складу ВМС України.

З 7 березня Володимир Бондаренко - голова Київської міської державної адміністрації. Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 39 обіцянок Бондаренка, наразі він не виконав жодної з них.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: