Соболєв виступив за прийняття закону про вибори в умовах НС

Читать на русском

Народний депутат від партії «Батьківщина» Сергій Соболєв заявляє про необхідність термінових змін до виборчого законодавства у зв’язку з діяльністю російських диверсантів у східних областях України.

Про це нардеп сказав із трибуни Парламенту, повідомляє «Слово і Діло».

«Рада повинна прийняти проект закону про проведення виборів в умовах надзвичайного стану та прийняти постанову про забезпечення фінансування армії в умовах військової загрози з боку Російської Федерації», - заявив Соболєв. Фракція уже підготувала відповідний законопроект.

Нагадаємо, 13 квітня голова Харківської обладміністрації Ігор Балута написав у своєму зверненні, що дії сепаратистів, на його думку, направлені на зрив виборів. Наступного дня в. о. президента України Олександр Турчинов заявив про готовність одночасно з виборами провести і Всеукраїнський референдум з приводу територіального устрою України. Про загрозу інститутам влади в Україні вчора також сказав інший депутат від «Батьківщини» Андрій Кожем’якін.

Тим часом на Донеччині триває антитерористична операція.

Сергій Соболєв нині виконує обов’язки голови фракції «Батьківщина» у Верховній Раді України. «Слово і Діло» зафіксувало 16 його обіцянок, з яких на даний момент виконано лише 3. Так, 20 березня Соболєв пообіцяв ввести спеціальний режим реєстрації для росіян та домогтися рішення про виведення українських військових із Криму разом із технікою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: