Кожем'якін побоюється, що до кінця травня «зелені чоловічки» будуть в Раді

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Кожем'якін допускає, що у разі неприйняття активних дій української владою до кінця травня Верховна Рада може бути захоплена проросійськими бойовиками.

Про це нардеп сказав журналістам, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«До 25-30 травня, не дай бог, вони (проросійські бойовики - ред.) з'являться під Верховною Радою. І якщо вони захоплять Раду, тоді вже буде пізно говорити про те, що ми щось не зробили», - зазначив він.

Кожем'якін також спрогнозував захоплення 9 травня проросійськими активістами адміністративних будівель в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.

Депутат вважає, що час для ультиматумів і попереджень закінчився, і зараз потрібно діяти максимально рішуче.

«Сьогодні прийшов час не попереджати когось про проведення антитерористичної операції, потрібно її або проводити, або ні, чи вводити надзвичайний стан, чи ні», - підкреслив політик.

Як повідомлялося, сьогодні, 14 квітня, у Дніпропетровській області почнуть формувати спеціальний батальйон для захисту жителів регіону від організованих диверсійних груп.

13 квітня в. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що серед загиблих в ході спецоперації в місті Слов'янськ Донецької області є офіцер СБУ.

Рейтинг відповідальності Андрія Кожем'якіна в системі «Слово і Діло» зараз становить 50%. Політик зумів виконати 4 з 8 обіцянок, зафіксованих проектом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: