У Бондаренка відхрещуються від наміру підвищити ціни на проїзд до 5 грн

Читать на русском

Інформація про підвищення вартості проїзду в громадському пасажирському транспорті Києва до 5 грн не відповідає дійсності.

Про це повідомила прес-служба КМДА у відповідь на публікації в ЗМІ з цього приводу, передає «Слово і Діло».

«Рішення щодо підвищення тарифів на проїзд столична влада прийматиме після детального вивчення всіх складових та обговорення цього питання з громадськістю», - зазначається в повідомленні міськадміністрації.

В КМДА додають, що приватні та комунальні перевізники справді неодноразово зверталися з проханням переглянути тарифи на проїзд у зв’язку з подорожчанням палива та енергоносіїв, але їм поки було відмовлено.

Нагадаємо, попереднє керівництво КМДА прогнозувало підвищення вартості разового проїзду в київському транспорті, але заперечувало можливість подорожчання проїзних.

23 травня 2013 року заступник голови КМДА Руслан Крамаренко пообіцяв, що до середини 2014 року в наземному транспорті Києва буде створена автоматизована система оплати проїзду.

В свою чергу інший заступник голови КМДА Михайло Костюк 27 грудня 2013 року заявив, що перед міською владою стоїть завдання створити денний проїзний квиток для громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: