Київська влада вже тричі пообіцяла: місячні проїзні не дорожчатимуть

Читать на русском

Перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко заявив, що вартість місячних проїзних в міському транспорті за будь-яких умов залишиться незмінною, а подорожчання проїзду торкнеться лише разових квитків.

Про це він сказав на зустрічі з профспілковим активом працівників закладів освіти Києва, передає прес-служба КМДА.

«В будь-якому разі вартість проїзного документу на місяць залишиться незмінною. Тож кияни, які регулярно користуються громадським комунальним транспортом і придбають місячний проїзний квиток, подорожчання не відчують», - сказано в повідомленні прес-служби. 

Також чиновник додав, що проект розпорядження щодо підвищення вартості проїзду вже готовий до підписання і пройшов всі стадії погодження.

Втім, він запевнив, що підписання документу стане можливим тільки після того, як міській владі будуть зрозумілі показники середньої заробітної плати мешканців столиці в 2014 році.

Нагадаємо, 16 січня 2014 року Голубченко заявив, що тарифи на проїзд муніципальним транспортом не будуть підніматись з 1 лютого, це відбудеться пізніше.

20 січня 2014 року інший заступник голови КМДА Михайло Костюк також обіцяв, що вартість проїзних для муніципального транспорту залишиться на рівні 2013 року, але при цьому прогнозував, що вартість проїзду збільшиться саме з 1 лютого.

28 листопада 2013 року екс-голова КМДА Олександр Попов запевнив, що при піднятті плати за разовий проїзд в громадському транспорті з 1 лютого 2014 року ціна на всі проїзні квитки залишиться незмінною.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: