Кличко про Крим: якщо почекаємо ще тиждень, виводити вже буде нікого

Читать на русском

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко наполягає на негайному виведенні українських військ із території Кримського півострова.

Кличко вважає, що влада має пояснити військовим, де вони будуть жити і які соціальні гарантії отримають вони та їхні сімї на материковій Україні.

«Ми маємо вже сьогодні донести до військових інформацію про соціальні гарантії та надати їм допомогу», - зауважив лідер "УДАРу", повідомляє "Слово і Діло".   

Політик додав: вітчизняні війська знаходяться в повній інформаційній блокаді.

"Я спілкувався з багатьма військовослужбовцями. У військових частинах вони не мають можливості дивитися українське телебачення. Натомість їм показують російські пропагандистські телепрограми, де описують райдужні перспективи для кримчан, а всіх інших називають націоналістами і радикалами, які роблять усе, щоб нав’язати свої ідеї. І цю інформацію подають як візитівку чинної української влади», - зазначив Кличко.

Нагадаємо, раніше в.о. міністра оборони Ігор Тенюх та перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема  говорили про долю ЗСУ в Криму після так званого референдуму. А голова фракції ВО "Батьківщина" Сергій Соболєв назвав умови, за яких українські військові можуть покинути півострів.

Кличко Віталій Володимирович- лідер партії "УДАР", у політиці з 2006 року. В його активі - 109 обіцянок,  які зареєстровані в системі "Слово і Діло".

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: