Без техніки військові з Криму не підуть - Соболєв

Читать на русском

Голова фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв заявив: українські військові залишать Крим лише з технікою та озброєнням. 

"Зараз ідуть переговори. Наша позиція абсолютно чітка і свідома. Ми вважаємо, що повинен бути наданий режим повного сприяння для виведення військових частин з озброєнням, технікою з території, яка зараз є тимчасово окупована", - зауважив Соболєв, передає РБК-Україна. 

Народний депутат зазначає, що експерти радяться, як вивезти з Криму військові кораблі та техніку. 

"Те, що пропонує Російська Федерація - це приниження: киньте все і повзіть на колінах на територію України. Ми цього не допустимо. Ми хочемо залучити міжнародні організації для того, щоб цей режим був прийнятий буквально наступного тижня, і ми мали можливість всім нашим громадянам, які проходять службу, членам їх сімей дати можливість виїхати з цієї території з технікою, озброєнням, з військовими кораблями. Це єдиний можливий варіант, який сьогодні розглядається нашою стороною".

Раніше за вихід військ із Криму виступили в.о. міністра оборони Ігор Тенюх  та перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема.

Соболєв Сергій Владиславович - голова фракції ВО "Батьківщина", в політиці з 1990 року. За даними системи "Слово і Діло", в активі народного обранця - 13 обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: