Верховну Раду Криму розпустять вже після референдуму - Тягнибок

Читать на русском

Голова фракції  «Свобода»  Олег Тягнибок припустив, що Верховну Раду Криму розпустять в понеділок, 17 березня. Про це він повідомив сьогодні журналістам, передає «Слово і діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Очевидно, що це питання буде розглядатися у понеділок», - зазначив Тягнибок .

Нардеп додав, що Верховна Рада України очікує на рішення Конституційного суду з цього питання, і вже після нього ВРУ проголосує за розпуск кримського парламенту.

«Тоді на порядку денному буде стояти питання про розпуск Верховної Ради Криму, як антиконституційного незаконного органу, а також питання про невизнання місцевого псевдореферендуму», - підкреслив політик.

Раніше голова Верховної Ради і в.о. Президента Олександр Турчинов наголосив, що розпуск парламенту Криму здійснюватиметься Верховною Радою тільки після отримання відповідних висновків Конституційного Суду.

Тим часом, Верховна Рада Криму за останній час прийняла низку сепаратистських рішень – зокрема, декларацію про незалежність Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, постанову про входження до складу РФ на правах суб'єкта Російської Федерації та про проведення 16 березня референдуму з цього питання.

З рейтингом відповідальності Олега Тягнибока в системі «Слово і діло» можна ознайомитись тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: