У МЗС рф заявили, що поки що офіційно не звинувачували Україну в причетності до теракту в Crocus City Hall

У Міністерстві закордонних справ росії заявили, що вчорашня нота, надіслана Україні, не стосується теракту в Crocus City Hall.

Про це пише РИА Новости.

Як заявила на брифінгу речниця МЗС Марія Захарова, якщо російські слідчі «дійдуть висновку про причетність України», відправлять нову ноту.

«Я хотіла б зазначити, що в ноті немає вимог щодо теракту в Crocus City Hall, є матеріали та посилання на вибух Кримського мосту, вбивства Дар'ї Дугіної, Владлена Татарського, замахи на Захара Прилепіна. У міру появи нової інформації про можливу участь, заплановану участь українських спецслужб, можливо, ще раз підкреслю, і в інших терористичних актах додатково ця інформація буде направлена нотою як нова міждержавна досудова претензія», – заявила вона.

Нагадаємо, вчора російське МЗС заявило, що передало Україні вимогу видати керівника Служби безпеки Василя Малюка, оскільки той «відповідальний за теракти на території рф».

Після теракту в підмосковному Crocus City Hall володимир путін звинуватив Україну в готовності прийняти терористів на своїй території.

У ФСБ заявили, що українські спецслужби «сприяли» радикальним ісламістам у підготовці теракту. А у Слідчому комітеті сказали, що виконавці теракту нібито отримували гроші з України.

При цьому у версію про причетність України не вірять навіть у оточенні путіна.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО