Путін на параді знову заявив, що проти росії «розв'язана справжня війна»

Російський диктатор володимир путін виступив у Москві на параді з нагоди Дня перемоги. Нічого нового у промові путіна не було: він знову заявив, що проти росії «розв'язана справжня війна», а «український народ став заручником злочинного режиму».

Слова путіна цитують російські ЗМІ.

«Сьогодні цивілізація знову перебуває на вирішальному переломному рубежі, проти нашої батьківщини знову розв'язана справжня війна. Але ми дали відсіч міжнародному тероризму, захистимо і жителів Донбасу, забезпечимо свою безпеку», – заявив російський президент.

Метою противників, за словами президента рф, є розвал росії.

Путін також знову звинуватив Захід у тому, що він «провокує конфлікти, сіє ненависть, знищує сімейні цінності, щоб і надалі нав'язувати народам свою волю». При цьому, за його словами, для росії «немає недружніх, ворожих народів».

Росія, заявив путін, хоче бачити майбутнє «мирним, вільним та стабільним».

Не обійшлося на параді і без згадки про Україну: путін заявив, що український народ «став заручником держперевороту та планів Заходу. Це і стало головною причиною нинішньої катастрофи».

Нагадаємо, російська влада скасувала більшість запланованих парадів на День перемоги. До путіна на парад до Москви приїхали сім іноземних лідерів: прем'єр Вірменії, президенти Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Узбекистану, Туркменістану та Білорусі.

У Генштабі попередили, що росія може готувати провокації проти своїх жителів під час святкових заходів на 9 травня.

А в українській розвідці порадили цивільним росіянам не ходити на парад і взагалі триматися подалі від військової техніки.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО