«Країна жебраків» : в ОПУ єхидно прокоментували скарги рф на допомогу Заходу Україні

Росія здатна воювати тільки з країнами, які не можуть чинити агресорам опір. Це країна жебраків, яка напала на набагато меншу країну, отримала від неї найжорстокішу відсіч, а тепер ниє.

Про це написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в Twitter.

Коментуючи скарги та погрози росіян через масштабну військову допомогу західних країн Україні, він єхидно пройшовся по підданим володимира путіна і по самій росії.

«Гігантська країна жебраків, що накопичила тонни зброї, напала на набагато меншу країну і ниє: «Якби США, Британія, Європа зброю не давали, тоді ми б вас швидко...». Тобто рф може воювати тільки проти ультрамаленьких країн, які сповідують гандизм, непротивлення і не мають зброї...»- зробив висновок Подоляк.

Перед засіданням восьмої зустрічі з допомоги Україні у форматі Рамштайн заступник голови російського радбезу Дмитро Медведєв знову пригрозив початком ядерної війни. За його словами, ядерна держава, тобто росія, нібито війну програти не може. А після оголошення підсумків засідання - величезного пакета військової допомоги Україні - він в черговий закотив істерику, продовжуючи погрожувати ядерною війною.

Ватажок контрольованої росією РПЦ патріарх Кирило також заявив, що поразка росії в нинішніх умовах може призвести до «страшних наслідків для всього людства».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО