Арестович пояснив, навіщо росія всіма силами намагається нав'язати Україні переговори

Спроби росії будь-якими засобами нав'язати Україні переговори - це просто бажання росіян виграти для себе час, зібратися з силами перед наступною спробою наступу. Поточні спроби атакувати закінчилися невдало.

Про це розповів радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

«Вони працюють на деескалацію, вона їм потрібна... Дайте зупинитися, давайте припинення вогню і дайте сформувати цей 137-тисячний корпус» - коротко охарактеризував він цілі росіян.

Арестович додав, що росія зі своїми спробами за всяку ціну вирвати з України згоду на переговори виглядає смішною - це та ж сама країна, яка до лютого погрожувала, що візьме Київ за три дні.

«Повоювали пацани... Грандіозна битва за Україну звелася до битви за сарай в Херсонській області та корівник в Пісках» - резюмував він.

Нагадаємо, на думку Давида Арахамії, Україна перемогла на першому етапі переговорів з рф. Другий поки на паузі, але кремль поступово промацує грунт для відновлення переговорів.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що переговори з росією можливі тільки у випадку повного виведення окупаційних військ з української території.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО