Данілов розповів, за якої умови Україна може здобути перемогу над росією до кінця року

Умовою для перемоги України до кінця 2022 року є набір певних факторів, які повинні вдало скластися. Зокрема, Україні потрібно більше західного озброєння.

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі Апостроф.

«Нам дуже хотілося б, щоб це сталося, але для цього повинні бути певні чинники. Якщо кількість і якість зброї, яку дають нам партнери, якщо відкриється ленд-ліз та інші можливості для підтримки нашої країни, то таке завдання можна виконати. Якщо цього не буде, ми розуміємо, що буде дуже складно, але ми будемо продовжувати боротьбу за незалежність» - сказав він.

Данілов також підтвердив, що повною та остаточною перемогою у війні з росією для України буде вихід на державні кордони станом на 2013 рік.

Нагадаємо, в РНБО вважають, що військової допомоги, яку Україні надають західні партнери, все ще категорично недостатньо для досягнення паритету на фронті з російськими окупантами.

В ОПУ зазначили, що на передачу Україні зброї від союзників піде від місяця до трьох. На цей процес впливають два фактори: бюрократія і кількість техніки на складах.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО