Росія має багато «гарматного м'яса», перемога може бути не швидкою – РНБО

Читать на русском
Контрнаступ ЗСУ з наступною перемогою над росією може бути не дуже швидким процесом, вважає секретар РНБО.

Контрнаступ ЗСУ з наступною перемогою над росією може бути не дуже швидким процесом.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв'ю Financial Times.

За його словами, західні партнери вже відіграли важливу роль у протистоянні до повторного бліцкригу росії. Він також висловив упевненість, що приплив озброєнь більшої дальності та більшого калібру продовжиться, допоки Україні не переможе ворога.

Російські війська знову обстріляли Сумщину, застосували міномети та безпілотникРосійські окупаційні війська продовжують провокаційні обстріли українських територій у прикордонних регіонах.

Данілов наголосив, що опір України підірвав позицію Заходу, який намагався уникати постачання надвисокоефективної зброї. Тим не менш, готовність Росії пожертвувати своїми військами заради незначних територіальних завоювань ускладнює завдання української армії.

«Росія – величезна країна за розмірами, і має багато цього гарматного м'яса, яке сюди привозять. І цей хід (перемога над рф, – ред.) може бути не дуже швидким», – додав він.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вважає, що ведення візового режиму для громадян росії для поїздок в Україну є непоганою ідеєю, яку потрібно довести до результату.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: