Сєвєродонецьк постійно під обстрілами, за добу загинули чотири людини

Російські війська постійно обстрілюють Сєвєродонецьк у Луганській області. За добу відомо про чотирьох загиблих мирних жителів, ще трьох поранено.

Про це повідомив голова обласної воєнної адміністрації Сергій Гайдай.

«Сєвєродонецьк обстрілювали із самого ранку. Подекуди, через потужні обстріли рятувальники не в змозі були виїхати на місця займань по дві години. Пошкоджено щонайменше вісім будинків, деякі із них палали – окремі квартири та цілі під’їзди. 18 травня в місті загинули четверо осіб, поранені ще троє. Усі – зранку та в старих районах міста», – повідомив Гайдай.

Так, двох жінок знайшли в квартирі, в яку потрапив снаряд. Біля одного з будинків загинув чоловік, на цій же вулиці під вогонь росіян потрапили двоє людей – жінка загинула на місці, чоловіка з осколковими пораненнями госпіталізовано.

Крім того, поранення отримали ще двоє мешканців Сєвєродонецька, а в Лисичанську жінці відірвало руку.

Також, додав Гайдай, стало відомо про трьох загиблих раніше – це мешканці Білогорівки та Попасної.

Нагадаємо, напередодні через постійні обстріли росіян у Луганській області було повністю знеструмлено останню велику електричну підстанцію.

Російські війська обстрілювали житлові райони області й 17 травня. Сергій Гайдай повідомив, що було зруйновано 12 багатоповерхових будинків, загинуло четверо мирних жителів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО