Названо імена військових ЗСУ, які загинули на Донбасі 21 лютого

Стали відомі імена українських військовослужбовців, яких вбили проросійські терористи на Донбасі 21 лютого. В результаті обстрілів загинули старший лейтенант Ігор Демидчук і штаб-сержант Олександр Стельмах.

Про це повідомляє 95-та окрема десантно-штурмова бригада Збройних сил України у своєму Facebook.

«З сумом повідомляємо, що сьогодні 21 лютого близько 16: 10 в районі проведення операції Об'єднаних Сил, в результаті артилерійських обстрілів противника, отримали поранення несумісні з життям військовослужбовці Десантно-штурмових військ Збройних Сил України старший лейтенант Демидчук Ігор Олександрович і штаб-сержант Стельмах Олександр Анатолійович» - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 21 лютого, збройні формування РФ 54 рази порушили режим припинення вогню, з яких 45 інцидентів сталися із застосуванням забороненого озброєння. В результаті обстрілу селища Новолуганське Донецької області загинув мирний житель - відомо, що загинув чоловік 1970 року народження.

Нагадаємо, що за підсумками засідання Ради Безпеки Росії в понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін прийняв рішення про визнання самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» на Донбасі.

Росія визнає окуповані території Донецької та Луганської областей незалежними «республіками» в межах, які «в цей час фактично встановлені». При цьому Путін після визнання «ДНР» і «ЛНР» доручив ввести на окуповані території України російські війська нібито для «підтримки миру».

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО