У Раду внесли пропозицію звільнити директора ДБР через скандал з Трухіним

У Верховній Раді зареєстровано проєкт постанови Про звернення до Президента України Володимира Зеленського з приводу звільнення з посади директора Державного бюро розслідувань Олексія Сухачова через скандал з народним депутатом Олександром Трухіним.

Проєкт постанови опубліковано на сайті Верховної Ради.

У документі вказується, що авторами проєкту постанови за номером 7010 стали 13 народних депутатів від «європейської солідарності» і два депутати від фракції «Голос». Разом вони склали та внесли на розгляд «Проєкт постанови Про звернення до Президента України щодо визнання роботи Директора Державного бюро розслідувань Сухачова О.О. незадовільною та звільнення вказаної особи із займаної посади».

Деталі проєкту постанови поки що невідомі.

Нагадаємо, журналісти опублікували ексклюзивне відео з нагрудної камери співробітника патрульної поліції, першим прибулим на місце ДТП за участю Олександра Трухіна. Нардеп намагався дати хабар поліцейському і втекти з місця події.

Після оприлюднення відео Трухіна виключили з партії «Слуга народу».

Як відомо, Трухін 23 серпня 2021 року став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді до Києва. Повідомляється також, що депутат перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО