Зеленський розповів, чим закінчилася історія з державним переворотом

Президент України Володимир Зеленський розповів про долю державного перевороту, про підготовку якого він заявляв і який нібито повинен був відбутися 1-2 грудня 2021 року за участю бізнесмена Ріната Ахметова.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу 1+1.

Зеленський заявив, що суспільство в Україні не підтримує дестабілізаційні тенденції та додав, що йому не хотілося б далі про це говорити - та й не можна, мовляв. Проте президент вважає, що в ініціаторів перевороту плани особливо не змінилися.

«Я думаю, що у людей глобально плани не змінилися. Я думаю деякі люди отримали комунікацію з боку і наших стратегічних партнерів. Окремі мали діалоги, отримали певні сигнали. Я думаю, що трішечки змінили свої плани... І дуже щасливий, що ті угруповання побачили, що суспільство не підтримує їх. Ми стежимо за ситуацією дуже ретельно» - розповів він.

Як повідомлялося, Зеленський на пресконференції в п'ятницю повідомив, що, за агентурними даними, в Україні міг готуватися державний переворот 1-2 грудня із залученням бізнесмена Ахметова.

29 листопада стало відомо, що Головне слідче управління СБУ здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо здійснення дій, спрямованих на захоплення державної влади.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО